De Graafschap haalt na Jurjus tweede kind van de club binnen

Reacties

De Graafschap heeft Ted van de Pavert teruggehaald naar Doetinchem. De mandekker komt over van PEC Zwolle en tekent na een medische keuring voor twee seizoenen bij de promovendus. Eerder haalde De Graafschap al jeugdexponent Hidde Jurjus van PSV.

De Graafschap haalt na Jurjus tweede kind van de club binnen

Van de Pavert (26) komt uit de jeugdopleiding van De Superboeren en speelde van 2010 tot en met 2016 in het eerste elftal van De Graafschap. In de seizoenen 2010/11, 2011/12 en 2015/16 speelde hij al in de Eredivisie met de formatie uit Doetinchem, de geboorteplaats van Van de Pavert. In totaal kwam de centrumverdediger tot 82 duels in de Eredivisie en 104 wedstrijden in de Eerste Divisie.

Waar Van de Pavert transfervrij wordt overgenomen van PEC Zwolle, dat hem vorig seizoen verhuurde aan NEC, komt Jurjus als huurling over van PSV. De Graafschap maakte deze week de huurdeal officieel. In totaal heeft de promovendus zeven versterkingen binnengehaald. Mohamed Hamdaoui, Stef Nijland, Jordy Thomassen, Furdjel Narsingh, Javier Vet en dus Jurjus gingen Van de Pavert al voor. Daryl van Mieghem werd na een huurperiode definitief vastgelegd.

Tegenover de komst van zeven nieuwelingen, staat het vertrek van Sjoerd Ars (stopt als profvoetballer), Tarik Tissoudali (was gehuurd) en Mark Diemers (Fortuna Sittard).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.