De Graafschap haalt Bertrams als nieuwe concurrent Jurjus

Reacties

De Graafschap heeft met Nigel Bertrams een nieuwe doelman gevonden. De 26-jarige goalie wordt gehuurd van FC Nordsjaelland en is in Doetinchem de opvolger van Agil Etemadi.

De Graafschap haalt Bertrams als nieuwe concurrent Jurjus

Etemadi is in deze transferperiode teruggekeerd naar Almere City FC. De 31-jarige Iraniër was in de eerste seizoenshelft de stand-in achter Hidde Jurjus. De positie achter de van PSV gehuurde Jurjus was nu dus vrij. 'Met de komst van Nigel hebben wij de bezetting bij de keepers weer op orde. Hij heeft de nodige ervaring en is direct inzetbaar', zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite.

Bertrams was in het verleden ook actief bij PSV. De doelman brak nooit door en deed als prof vooral ervaring op bij Jong PSV. Hij vertrok in 2015 naar Willem II en maakte twee jaar later transfervrij de overstap naar NAC Breda. Bertrams speelde maar één seizoen bij De Parel van het Zuiden. Vorige zomer volgde de transfer naar Nordsjaelland, waar de voormalige Nederlandse jeugdinternational nooit basisspeler werd.

De Graafschap is na negentien speelronden de hekkensluiter in de Eredivisie. De Superboeren spelen vrijdagavond thuis tegen NAC Breda, een wedstrijd die in het teken zal staan van het herdenken van Jurrie Koolhof. Lees hieronder het eerbetoon aan Koolhof.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.