De Graafschap denkt aan Benschop

Reacties

Fortuna Sittard neemt mogelijk na een halfjaar alweer afscheid van Charlison Benschop (32). De spits heeft weinig perspectief op speelminuten bij zijn club en is nu in beeld bij De Graafschap, dat naarstig zoekt naar versterking van de voorhoede.

De Graafschap denkt aan Benschop
© Pro Shots

Het contract van Benschop in Sittard loopt nog één jaar door. Voor De Graafschap lijkt een afkoopsom onbespreekbaar. De tienvoudig international van Curaçao speelde in de tweede helft van het seizoen 2018/2019 al voor De Superboeren.

Als huurling van het Duitse SV Ingolstadt kon de bonkige Benschop degradatie van De Graafschap niet voorkomen, maar hij liet wel een goede indruk achter. De spits scoorde vijf keer in achttien optredens en verdiende een transfer naar FC Groningen.

Drie jaar later ziet De Graafschap hem als één van de kandidaten om de voorhoede te versterken. De Graafschap sprak onlangs met de transfervrije Mario Bilate (30) en is ook gecharmeerd van Reda Kharchouch (26) van Sparta Rotterdam. Laatstgenoemde heeft echter een voorkeur voor Eredivisie-voetbal uitgesproken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.