De 'glow up' van Potter: Chelsea-coach onaangenaam verrast door kapper

Reacties
De 'glow up' van Potter: Chelsea-coach onaangenaam verrast door kapper
© Daily Mail
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Natuurlijk wordt er in Engeland met al die tabloids gesproken over andere dingen dan alleen voetbal. Het onderwerp van dit weekend is, natuurlijk voordat Liverpool en Manchester City tegen elkaar spelen, het uiterlijk van Chelsea-manager Graham Potter.

De Daily Mail zette twee foto's van Potter naast elkaar om een vergelijking te maken (zie hoofdfoto). De Potter uit zijn tijd bij Brighton & Hove Albion oogt misschien wat minder verfijnd. Dat is althans de conclusie van Engelse media na het zien van het nieuwe kapsel van Potter.

Potter kon er smakelijk om lachen toen hem werd verteld over de vergelijking. 'Ik heb geen idee waar het aan ligt. Misschien groei ik in mijn gezicht als een goede wijn die beter wordt naarmate de wijn ouder wordt.' Uiteindelijk vond Potter de reden achter zijn glow up, zoals Engelse media het beschreven. 'Ik heb mijn haar laten knippen door iemand die ook het haar van mijn spelers knipt. Dat zal waarschijnlijk het verschil hebben gemaakt. Het kostte in ieder geval meer dan ik had verwacht.'

Bij VI houden we ons een beetje bezig met het kapsel van Potter, maar natuurlijk ook vooruit Liverpool - Manchester City.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.