De 'Gelbe Wand' van dichtbij zien? VI Travel maakt het mogelijk!

Reacties

ADVERTORIAL - De Bundesliga heeft de speelkalender voor 2023/24 bekendgemaakt. VI Travel heeft daarop de mooiste reizen op een rij gezet!

De 'Gelbe Wand' van dichtbij zien? VI Travel maakt het mogelijk!
© Pro Shots

De Bundesliga kende afgelopen seizoen een ongekende ontknoping, waarin Bayern München op de laatste speeldag de landstitel voor de neus van Borussia Dortmund wegkaapte. Dit seizoen verwachten we opnieuw een spannende tweestrijd tussen de Duitse grootmachten, maar met één verschil: jij kan er met VI Travel live bij zijn!

De Bundesliga maakte vrijdag de speelkalender voor het seizoen 2023/24 bekend en VI Travel heeft de mooiste wedstrijden en reizen voor je op een rij gezet. Door vroeg te boeken kan jij nu profiteren van de meest scherpe prijzen!

Bundesliga 2023/24

Borussia Dortmund - 1. FC Köln
​Zaterdag 19 augustus - 15:30
​​​​​​Vanaf: €229,- p.p.

Bayer Leverkusen - RB Leipzig
​Zaterdag 19 augustus - 15:30
​​​​​​Vanaf: €189,- p.p.

Bayern München - FC Augsburg
​Zaterdag 26 augustus - 15:30
​​​​​​Vanaf: €309,- p.p.

1. FC Köln - VfL Wolfsburg
26 augustus - 15:30
Vanaf €189,- p.p.

Winactie

Kans maken op een voetbalreis naar Borussia Dortmund t.w.v. €499? Schrijf je in voor de VI Travel Nieuwsbrief en doe mee!

Vroeg boeken is voordelig

VI Travel zit kort op de bal en kan daarom de voetbaltrips tegen scherpe prijzen aanbieden. Een belangrijke tip voor jou als voetballiefhebber: zorg dat je op tijd boekt! Hiermee ben jij namelijk verzekerd van de meest lage prijzen, die meestal oplopen naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.