Real Madrid opent seizoen in kolkend San Mamés; met VI Travel kan jij erbij zijn!

Reacties

ADVERTORIAL - De Spaanse La Liga maakte donderdag de speelkalender bekend en dat leverde direct een aantal prachtaffiches op! Met VI Travel, dat sinds vorige week live is, kan jij erbij zijn!

Real Madrid opent seizoen in kolkend San Mamés; met VI Travel kan jij erbij zijn!
© Pro Shots

Met VI Travel ben je altijd verzekerd van (zit)plaatsen, een goed hotel in het centrum van de stad mét ontbijt. Ook zorgt VI Travel ervoor dat wanneer je met een grotere groep reist, niemand alleen in het stadion zit. 

Zo geniet je dus samen met je vrienden van de échte voetbalsfeer en zie je wereldsterren als Frenkie de Jong en Robert Lewandowski schitteren. Of wil je de nieuwste Galáctico Jude Bellingham met routinier Luka Modric in actie zien? VI Travel maakt het allemaal mogelijk! Bekijk hieronder de voetbaltrips die nu al beschikbaar zijn!

La Liga

Athletic Bilbao - Real Madrid
​Zondag 13 augustus - 21:00
​​​​​​Vanaf: €479,- p.p.

Atlético Madrid - Granada
Zondag 13 augustus - 16:00
Vanaf: €259,- p.p.

Sevilla - Valencia
Zondag 13 augustus - 21:00
Vanaf: €259,- p.p.

Real Betis - Atlético Madrid
Zondag 20 augustus - 17:00
Vanaf: €399,- p.p.

Boek vroeg en je bent voordelig uit

VI Travel zit kort op de bal en kan daarom de voetbaltrips tegen scherpe prijzen aanbieden. Een belangrijke tip voor jou als voetballiefhebber: zorg dat je op tijd boekt! Hiermee ben jij namelijk verzekerd van de meest lage prijzen, die meestal oplopen naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

Prik dus snel een datum waarop jij en je vrienden, partner, familie en/of teamgenoten een tripje willen maken en bij VI Travel kies je vervolgens de mooiste wedstrijden uit!

Bekijk hier het volledige aanbod van VI Travel!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.