De Champions League begint weer: dit is het schema richting de finale

Reacties

De muziek zwelt aan, de spelers staan te trappelen. Deze dinsdag begint de Champions League weer, met twee heenduels in de kwartfinales van de Champions League. Alle teams weten al hoe hun eventuele route naar Wembley eruitziet.

De Champions League begint weer: dit is het schema richting de finale
© Pro Shots

Arsenal zit voor het eerst in vijftien jaar bij laatste acht, waar het angstgegner Bayern München treft. Tegelijkertijd gaat titelhouder Manchester City op bezoek bij Real Madrid, een affiche dat de afgelopen seizoenen vaker heeft plaatsgevonden. Volgende week zijn de returns, waarna de winnaars van deze tweeluiken elkaar treffen in de halve finales op dinsdag 30 april of woensdag 1 mei en dinsdag 7 mei of woensdag 8 mei. Er is namelijk doorgeloot tot aan de eindstrijd, op zaterdag 1 juni.

Di 9 apr.

Het decor van de eindstrijd is Wembley, waar een van de vier ploegen uit de andere kant van het schema thuis zal spelen. Het gaat om Atlético Madrid, dat het woensdag zonder Memphis in eigen huis opneemt tegen Borussia Dortmund, de beul van PSV in de vorige ronde. De twee overgebleven teams zijn Paris Saint-Germain en Barcelona die woensdag beginnen aan hun tweeluik in Frankrijk.

Wo 10 apr.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.