De Bruyne neemt Man of the Match-award met grote verbazing in ontvangst

Reacties
De Bruyne neemt Man of the Match-award met grote verbazing in ontvangst
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Niet Thibaut Courtois maar Kevin De Bruyne werd door de FIFA na het eerste WK-duel met Canada verkozen tot Man of the Match. De sterspeler van België kon het zelf niet geloven.

België
België
1 - 0
Canada
Canada

De Bruyne toonde zich na afloop kritisch, op het spel van De Rode Duivels en op zijn eigen optreden. Dat hij desondanks de award voor Man van de Wedstrijd kreeg, kon de 31-jarige spelmaker van Manchester City zelf niet geloven. 'Ik denk niet dat ik een goeie wedstrijd gespeeld heb en ik weet ook niet waarom ik deze trofee gekregen heb. Het zal misschien aan mijn naam liggen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij de rapportcijfers van VI-verslaggever Süleyman Öztürk kwam De Bruyne er met een 4 slecht vanaf. Afgaande op zijn verbazing zal de 95-voudig international het niet eens zo oneens zijn met die zware onvoldoende. Courtois was met een 8 de grote uitblinker, de doelman stopte onder meer een strafschop. Ook Het Laatste Nieuws geeft hem dat cijfer. 'Wat zouden we zijn zonder hem?'

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.