De Boer haalt Fosu-Mensah voor een seizoen naar Crystal Palace

Reacties

Timothy Fosu-Mensah speelt dit seizoen bij Crystal Palace. Manchester United verhuurt de rechtsback voor een seizoen aan de club van manager Frank de Boer in de hoop dat hij daar meer speelminuten kan maken op het hoogste niveau.

De Boer haalt Fosu-Mensah voor een seizoen naar Crystal Palace

De negentienjarige Nederlander staat te boek als groot talent bij The Mancunians, maar heeft vooralsnog niet de concurrentiestrijd van Antonio Valencia kunnen winnen. De laatste twee seizoenen kwam hij tot 27 officiële wedstrijden in het eerste van United.

Het is de tweede Nederlandse aanwinst voor De Boer, die de verdediger nog kent uit hun gezamenlijke tijd bij de jeugd van Ajax. Vorige maand haalde hij ook al voor negen miljoen euro Jairo Riedewald op bij Ajax. Daarnaast is Ruben Loftus-Cheek gehuurd van Chelsea.

Fosu-Mensah genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax, maar werd daar in 2015 voor een kleine vier ton weggekaapt door de Engelse grootmacht. Bij Crystal Palace treft hij ook nog landgenoot Patrick van Aanholt, die afgelopen winter voor ruim tien miljoen euro werd gehaald.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.