De beste wensen voor 2018 en een goed voornemen

Beste lezer van Voetbal International,

De beste wensen voor 2018 en een goed voornemen

Allereerst wensen we je natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar. 2017 was een hectisch voetbaljaar. De Nederlandse competities liggen nu een paar weken stil. In deze voetballoze periode lichten we de grootste talenten uit die hopelijk door kunnen groeien tot stabiele topvoetballers.

2017 gaat niet de boeken in als een succesvol hoofdstuk in de Nederlandse voetbalgeschiedenis. In mei namen we onze pet af voor Ajax en Feyenoord: een finaleplaats in de Europa League en de schaal ging eindelijk weer eens naar Rotterdam. In de overige maanden van dit voetbaljaar was er minder te genieten: het Nederlands elftal plaatste zich niet voor het WK 2018 en de Europese campagne van de Nederlandse clubs was in het nieuwe seizoen al snel voorbij.

In plaats van bij de pakken neerzitten, neemt VI het heft in eigen hand. Met een goed voornemen kun je maar beter direct beginnen. Op 18 januari wordt op de VI-burelen de trainingsintensiteit en inhoudelijke aanpak van onze profclubs tegen het licht gehouden. Met inspanningsfysiologen, gerenommeerde trainers en praktijkmensen uit het topvoetbal bekijken we die avond de stand van zaken en zoeken we naar oplossingen om ons voetbal weer op een hoger niveau te krijgen. Een verslag van die avond lees en kijk je in de week daarna terug in het magazine, op VI.nl en via een videoverslag.

Belangrijkste veranderingen
Nog even terug naar vorig jaar. In mei beleefde VI een persoonlijk hoogtepunt: we lanceerden een geheel nieuwe website en app. Sindsdien staan de ontwikkelingen niet stil. De belangrijkste veranderingen op onze platformen in de afgelopen maanden:

• De wedstrijd-detailpagina’s op de website zijn verrijkt met onderling resultaat, veldjes waarin de opstellingen zijn te zien en de vorm van beide teams op basis van de reeks resultaten.
• Topscorers, assists en kaartenklassementen in alle belangrijke competities
• Teruggaan naar oude seizoenen is ook weer mogelijk
• Onze RSS-feeds zijn terug van weggeweest, evenals onze nieuwsbrieven
• In VI PRO hebben we categorieën toegevoegd: Analyses, Cult, Opinie en Overig
• We hebben de stats-omgeving in de app op verzoek van de gebruikers flink vernieuwd

In het magazine willen we wekelijks het beste aanbod bieden, daartoe hebben we de eerste pagina’s van het blad moderner ingericht.

Zoals je van ons mag verwachten, missen we ook dit jaar geen wedstrijd in de Eredivisie en Jupiler League, blijven we verslag doen van internationaal topvoetbal en zijn we komende zomer aanwezig bij het WK in Rusland.

Sportieve groet,

Hoofdredactie Voetbal International

Bekijk hier al onze video's