Daramy is los na Ajax-exit en scoort bij debuut in Frankrijk

Reacties

Mohamed Daramy kende zondag een droomdebuut in dienst van Stade Reims. De 21-jarige aanvaller scoorde als invaller in de competitiewedstrijd tegen Clermont.

Daramy is los na Ajax-exit en scoort bij debuut in Frankrijk
Reims
Reims
2 - 0
Clermont
Clermont

Ajax nam Daramy in de zomer van 2021 over van FC Kopenhagen, maar de Deen werd nooit een succes in Amsterdam. Afgelopen seizoen huurde zijn oude club hem en deze maand kwam Ajax tot een akkoord met Reims over een transfer van de linksbuiten. Zodoende nam Daramy zondag plaats op de bank tijdens Reims-Clermont.

De thuisploeg leidde al vroeg dankzij een doelpunt van Marshall Munetsi, maar Clermont hield het tot het einde spannend. Trainer Will Still bracht Daramy na een uur in de ploeg voor Keito Nakamura en in de slotfase volgde de beloning. Reims counterde zich naar 2-0, waarbij Daramy het eindstation was van de aanval. Op aangeven van Junya Ito tikte de Deen de bal in het doel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.