Dani Alves mist aftrap, Matthäus gelooft in Schalke

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dani Alves mist aftrap, Matthäus gelooft in Schalke

• Zelden vertoond op Champions League-niveau. Dani Alves miste de aftrap van Barcelona - Juventus omdat hij kwam buurten bij oude vrienden.

'Ik verwacht dat Schalke 04 zich alsnog plaatst voor de halve finale. Met al die kwaliteit in de selectie moet het mogelijk zijn om de 2-0 nederlaag in Amsterdam recht te zetten.'
Lothar Matthäus schrijft Schalke 04 nog niet af, zo blijkt uit zijn column in Sport Bild. Donderdag strijdt de Duitse club met Ajax om een plaats in de halve finale van het Europa League-toernooi.

• De beroemdste warming-up aller tijden viert vandaag zijn 28ste verjaardag:

• Scheidsrechter Viktor Kassai floot op zijn zachtst gezegd ongelukkig bij het Champions League-duel tussen Real Madrid en Bayern München (4-2). Reden voor Arturo Vidal om zijn paintskills uit de kast te trekken. De middenvelder heeft de bewerkte foto inmiddels al verwijderd.

• De arbitrale dwalingen waren ook aanleiding voor een nieuwe episode uit de voortdurende vete tussen Sergio Ramos en Gerard Piqué. Laatstgenoemde maakte weinig woorden vuil aan de beslissingen, maar wakkerde daarmee wel het vuur weer aan. 'Hij zou de wedstrijd tussen Barcelona en Paris Saint-Germain opnieuw moeten afspelen en dan moeten kijken of hij nog steeds hetzelfde denkt over scheidsrechters', luidde de gevatte reactie van Ramos na afloop van het duel.

Toni Kroos kon zich er niet druk om maken. De middenvelder vierde de overwinning met zijn zoon en het publiek van zijn oude werkgever.

'Ik ben blij dat ze het goed doen dit seizoen. En natuurlijk hoop ik als Feyenoorder dat ze kampioen worden.'
Vier jaar geleden vertrok Kelvin Leerdam bij Feyenoord, maar de speler van Vitesse heeft nog altijd een groot hart voor de club. (De Gelderlander)

Sweet memories voor AZ aan de datum 19 april. Acht jaar geleden was het feest in Alkmaar.

Deze woensdag viert Vítor Borba Ferreira, voetbalnaam Rivaldo, zijn 45ste verjaardag. De Braziliaan, die onder meer voor Barcelona en AC Milan speelde, zette pas twee jaar terug een punt achter zijn loopbaan. In zijn laatste maanden speelde hij samen met zijn zoon Rivaldinho bij tweededivisionist Mogi Mirim.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.