Dallinga zag Premier League-transfer aan neus voorbij gaan: 'Had graag gewild'

Reacties

Brentford heeft afgelopen transferperiode geprobeerd Thijs Dallinga op te pikken bij Toulouse. Dat heeft de spits zelf erkend. De Franse club wilde hem uiteindelijk niet laten gaan en dat zorgde voor teleurstelling bij Dallinga.

Dallinga zag Premier League-transfer aan neus voorbij gaan: 'Had graag gewild'
© Pro Shots

'Het is een redelijk hectische periode geweest', blikte Dallinga bij het praatprogramma Rondo terug. 'We gingen ervan uit dat er niets meer zou gebeuren. In de laatste week van de transferwindow was er een aantal dingen dat toch nog serieus op begon te spelen. Daar stond ik zelf ook wel voor open, maar de club heeft uiteindelijk anders besloten. Dat moet je ook respecteren.'

Dallinga gaf toe dat er interesse uit de Premier League was. 'Onder meer Brentford meldde zich, ja. En er was nog een club die heel serieus was. Daar heb ik wel goed over nagedacht en ik heb aangegeven dat ik de stap wilde maken. Maar in de situatie waarin we nu zitten, begrijp ik dat de club me wilde houden. We hebben niet echt een afspraak gemaakt, maar we hebben wel besproken dat ik in de zomer de stap wil zetten.'

Nu hoopt de aanvaller van Toulouse dat zich aankomende zomer een soortgelijke kans voordoet. 'Er zijn veel mooie competities, maar ik denk dat de Premier League bij elke speler wel bovenaan staat. In deze transferperiode kwam dat heel dichtbij en dat was een mooie uitdaging geweest. Nu moet ik zorgen dat ik in de picture blijf.'

Ligue 1

Stand Ligue 1 2023/2024

Frankrijk

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
12
Reims
31
11
7
13
38-45
-7
40
13
Strasbourg
32
9
9
14
35-47
-12
36
14
Nantes
32
9
6
17
29-49
-20
33
15
Le Havre
32
7
11
14
33-42
-9
32
16
Metz
32
8
5
19
34-54
-20
29
17
Lorient
32
6
8
18
37-63
-26
26
18
Clermont
32
5
10
17
26-54
-28
25
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.