Daadkrachtig Excelsior presenteert volgende versterking

Reacties

De volgende versterking van Excelsior heet Casper Widell. De Zweedse verdediger wordt overgenomen van Helsingborgs IF en tekent voor drie jaar, met een optie voor nog een jaar.

Daadkrachtig Excelsior presenteert volgende versterking
© Pro Shots

'We hadden al langer interesse in Casper en zijn blij dat hij nu de keuze voor Excelsior heeft gemaakt. Hij heeft in Zweden al zo'n zestig wedstrijden gespeeld voor Helsingborgs IF en is daarnaast jeugdinternational voor Zweden. Hij ziet Excelsior en de Nederlandse competitie als het ideale platform om zichzelf verder te ontwikkelen. Wij denken dat hij met zijn verdedigende kwaliteiten en, ondanks zijn jonge leeftijd, leiderschapskwaliteiten van grote waarde kan zijn om ook komend seizoen onze doelstelling weer te behalen', zegt technisch manager Niels van Duinen van Excelsior via de clubkanalen.

Widell is blij dat hij zich snel bij het Excelsior-gezelschap mag voegen. 'Als jonge Zweedse voetballer droom je ervan om uit te komen in een van de grote Europese competities en voor mij wordt dit nu werkelijkheid. Mijn broer, die ook voetballer is, en ik hebben hier altijd van gedroomd. We inspireerden elkaar om op onze posities de beste te worden en ooit samen in het Zweedse nationale team te spelen.'

Kik Pierie, Arthur Zagré (definitief) en Lennard Hartjes (huur) werden door Excelsior al gepresenteerd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.