Curieus moment in Ligue 1: is dit de slechtste aftrap van het jaar?

Reacties
Curieus moment in Ligue 1: is dit de slechtste aftrap van het jaar?
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Lorient-spits Sambou Soumano heeft de wenkbrauwen zondag doen fronsen in de Ligue 1. De 21-jarige Senegalees zette de wedstrijd tegen OGC Nice, met Calvin Stengs, Pablo Rosardio én Justin Kluivert, op curieuze wijze in gang.

Soumano meldde zich bij aanvang van de wedstrijd voor de aftrap namens de bezoekers. Maar in plaats van een ploeggenoot aan te spelen, schoot hij de bal hard naar voren, waar uiteraard nog niemand van Lorient te bekennen was.

Vermoedelijk wilde Soumano de bal ter hoogte van de cornervlag over de zijlijn schieten, zodat Lorient de thuisploeg onder druk kon zetten bij een inworp. Maar zelfs dat mislukte, de bal ging over de achterlijn, waardoor de verbouwereerde gastheren via doelman Walter Benítez aan de wedstrijd begonnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.