Cultheld Will Grigg doet stapje terug na hectische dag

Reacties

Naar alle waarschijnlijkheid is Will Grigg vanaf deze maand te bewonderen in het shirt van Sunderland. De club uit de League One denkt dat de Deadline Day-transfer van de Noord-Ierse cultheld net op tijd is afgerond.

Cultheld Will Grigg doet stapje terug na hectische dag

'Gisteravond laat heeft Wigan Athletic een bod geaccepteerd. Van wat ik heb begrepen, gaat de transfer gewoon door', vertelde Sunderland-manager Jack Ross vrijdagochtend tijdens een persconferentie. 'We wachten op bevestiging van de FA.'

Sunderland maakte een halszaak van de komst van Grigg. The Black Cats hadden pas bij een zesde bod - waarvan vele uitgebracht op Deadline Day - succes. Voor de 27-jarige aanvaller betekent de transfer wel dat hij voortaan slechts op het derde in plaats van het tweede niveau actief is. Sunderland staat vijfde in de League One.

Dit jaar krijgt Oranje mogelijk te maken met Grigg, die grote bekendheid geniet sinds Wigan-supporter Sean Kennedy in het voorjaar van 2016 het lied Will Grigg's on fire op YouTube zette. Noord-Ierland is namelijk een van de opponenten van het Nederlands elftal in de EK-kwalificatiereeks.

Bekijk alle afgeronde transfers op Deadline Day:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.