Cultheld van Go Ahead Eagles tekent toch nieuw contract

Reacties

Gerrit Nauber blijft aan Go Ahead Eagles verbonden. De Duitse verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij de club en gaat op voor zijn derde jaar.

Cultheld van Go Ahead Eagles tekent toch nieuw contract
© Pro Shots

De 31-jarige Nauber, geboren in Georgsmarienhütte, kwam in de zomer van 2021 over van SV Sandhausen. Bij Go Ahead ontpopte hij zich al snel tot sterkhouder, hoewel het dit seizoen tegen heeft gezeten met blessures. Toch wordt Nauber beloond met een nieuw contract.

'We zijn blij dat we het contract van Gerrit voor nog een jaar hebben kunnen verlengen. Ondanks dat hij door blessures een lastig seizoen heeft gehad, is Gerrit voor ons nog steeds een waardevolle speler. Door zijn ervaring en hoe hij aanvoelt wat een wedstrijd vraagt, is hij een belangrijke speler voor ons', vertelt technisch manager Paul Bosvelt via de Go Ahead-kanalen.

Nauber kiest dus voor Go Ahead, terwijl er ook interesse was uit Frankrijk en Duitsland. ‘Ik heb het hier ook prima naar mijn zin. Het is de club, het zijn de mensen. Maar ook de sportieve resultaten. Hoe vaak denk jij dat ik van Ajax heb verloren? Nul keer!', vertelde Nauber onlangs aan VI.

'Drie keer gespeeld, niet verloren (inmiddels vier keer, red.). De mooiste was vorig seizoen. Zij hadden net gewonnen bij Borussia Dortmund (3-1). Vier dagen later speelden wij gelijk (0-0). Je begrijpt dat zo’n verhaal het bijzonder goed doet op verjaardagen. Zeker in mijn familie, waar de nodige Dortmund-fans zitten. Wat ik bedoel te zeggen: dit is een speciale club. Om dat te begrijpen hoef je alleen maar om je heen te kijken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.