CSKA Moskou houdt geloof in tweede plek na remise

Reacties

Trainer Leonid Slutsky van CSKA Moskou heeft na de remise tegen Manchester United (1-1) nog goede hoop op het bereiken van de knock-outfase van de Champions League. De oefenmeester miste in zijn eigen ploeg een bepalende speler op het middenveld om The Red Devils te kunnen overrompelen.

CSKA Moskou houdt geloof in tweede plek na remise

De Moskovieten bezetten in Groep B momenteel de tweede plek achter VfL Wolfsburg, dat zes punten verzamelde uit drie duels. De Russen vergaarden tot dusver vier punten, maar voelen de hete adem van United - dat eveneens vier punten heeft - in de nek.

Toch denkt Slutsky dat het bereiken van de vogende ronde in het kampioenenbal een reële optie is. 'Een zege had ons zeer veel vertrouwen gegeven in deze poule, maar we hebben nog altijd uitzicht (op de volgende ronde, red.) na dit gelijkspel.'

De trainer denkt dat de gebrekkige conditie van een aantal bepalende spelers de Russen in de tweede helft opbrak. 'We moesten ons toen noodgedwongen beperken tot hoofdzakelijk verdedigen. Als je vermoeid bent, ga je fouten maken', doelt Slutsky op het doelpunt van Anthony Martial in de 65ste minuut. 'Gezien de huidige conditie van Alan Dzagoev, Roman Eremenko en de blessure van Bibras Natcho ontbrak het ons aan een speler die echt kon domineren op het middenveld.'

Ook PSV bevindt zich in Groep B. De Eindhovenaren staan na de nederlaag tegen Wolfsburg (2-0) op de laatste plaats met drie punten uit drie duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.