CSKA en Anderlecht komen niet tot akkoord over Suárez

Matías Suárez blijft alsnog bij Anderlecht voetballen. De topclub uit Brussel liet woensdagmiddag weten dat er geen akkoord met CSKA Moskou bereikt kon worden, waardoor de transfer geen doorgang vindt.

CSKA en Anderlecht komen niet tot akkoord over Suárez

Vorige week was er nog sprake van een overgang naar Moskou, die in totaal ruim een half jaar in beslag nam. De Argentijn kwam pas een aantal maanden na de concrete interesse van de Moskovieten door de medische keuring.

Suárez kampte met een knieblessure, waardoor de transfer afgelopen zomer werd afgeblazen. Waar in de zomer nog zestien miljoen euro op de Belgisch Voetballer van het Jaar 2011 werd geboden, was dit bedrag vorige week gekelderd naar tien miljoen euro.

Uiteindelijk staat de club van trainer John van den Brom nu met lege handen, aangezien er geen akkoord werd bereikt. CSKA liet eerder deze maand al weten geïnteresseerd te zijn in Vitesse-spits Wilfried Bony, die nu mogelijk als alternatief geldt voor het afketsen van de transfer.

Overigens heeft de afgeketste transfer van Suárez mogelijk gevolgen voor Samuel Armenteros. De aanvaller, die afgelopen transferperiode overkwam van Heracles Almelo, heeft nu nog meer concurrentie voor een plaats in de spits.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen