Cristiano Ronaldo geeft Zwitserse steward fraai cadeau na opmerkelijk incident

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft zich dinsdagavond in Zwitserland tweemaal van zijn beste kant laten zien. Hij bekommerde zich om een gewonde steward (die werd getroffen door een schot van de Portugees) en maakte het later dubbel en dwars goed.

Cristiano Ronaldo geeft Zwitserse steward fraai cadeau na opmerkelijk incident
© Pro Shots
BSC Young Boys
BSC Young Boys
2 - 1
Manchester United
Manchester United

Het was voor The Red Devils een bijzonder teleurstellende start van het Champions League-avontuur. Na een vroege rode kaart voor Aaron Wan-Bissaka boog Young Boys een 0-1 achterstand om in een 2-1 zege, waardoor de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer (die Donny van de Beek in de rust al wisselde) direct in de achtervolging moet in de poule. Vanuit Zwitsers oogpunt was het dus een schitterende avond, al gold dat aanvankelijk bepaald niet voor één vrouw.

Tijdens de warming-up werd een vrouwelijke steward namelijk keihard op het hoofd geraakt door een bal, geschoten door Cristiano Ronaldo. De Portugese superster ging direct zelf kijken of het wel goed met haar ging, wat hem veel sympathie van het thuispubliek opleverde. Na de wedstrijd maakte hij het helemáál goed, door de vrouw zijn wedstrijdshirt te overhandigen. Een fraai gebaar van CR7.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.