Cristiano Ronaldo en Taylor schelden in spelerstunnel

Cristiano Ronaldo en Steven Taylor stonden woensdag woedend tegenover elkaar in de spelerstunnel tijdens de rust van Manchester Uniteds 2-1 zege bij Newcastle United.

Cristiano Ronaldo en Taylor schelden in spelerstunnel

De Portugese aanvaller was ziedend omdat Taylor hem vlak voor rust nogal hardhandig aanpakte. De centrale verdediger sloeg in een duel zijn linkerarm om Ronaldo's nek, waarna de Europees Voetballer van het Jaar tegen het gras ging en kermend naar zijn hoofd greep.

Ronaldo was laaiend. Hij protesteerde bij scheidsrechter Steve Bennett en stapte tijdens de rust in de spelerstunnel op Taylor af. Ronaldo noemde de verdediger een 'voetballer van niets'. Taylor pareerde met: 'Ik ben in elk geval niet lelijk.' Beide spelers herhaalden hun krachttermen, totdat Man U-aanvoerder Rio Ferdinand en Bennett tussenbeide kwamen.

De scheidsrechter liet het opstootje onbestraft. Hij gaf Taylor en Ferdinand beiden vlak voor rust al een gele kaart. Taylor vanwege zijn overtreding op Ronaldo, Ferdinand omdat hij bij Bennett had geklaagd over de actie de verdediger van Newcastle.

Na afloop ging Newcastle's interim-coach Chris Hughton in op het incident. 'Ik heb het voorval nog eens gezien. Steven was een beetje te gretig in zijn poging Ronaldo terug te trekken, maar hij raakte hem op zijn schouder en tegen zijn nek. Dat was alles.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen