Courtois sneert naar kritische Van Gaal

Reacties

Doelman Thibaut Courtois heeft uitgehaald naar Louis van Gaal. De Nederlander had kritiek op de doelman van Chelsea, die een slechte wedstrijd tegen Barcelona verweten werd.

Courtois sneert naar kritische Van Gaal

Courtois werd in het Champions League-duel met de Catalanen twee keer gepasseerd door Lionel Messi, die de Belg twee keer verschalkte met een schot door de benen. Over die momenten werd een boel geschreven en gepraat. 'Als ik zogenaamde experts hoor praten denk ik toch dat ze niks van keepen weten. Van Gaal bijvoorbeeld. Zulke mensen kunnen beter niet praten over doelmannen. Ik weet dat ik goed bezig ben en ik groei naar mijn topvorm voor het WK.'

Toch steekt de kritiek wel, geeft de 25-jarige goalie toe in gesprek met Sporza. 'Als je je uitspreekt zoals ik bij de Rode Duivels gedaan heb, weet je dat er op een bepaald moment iets terug kan vliegen. Daar heb ik geen problemen mee, maar de manier waarop was wat overdreven. Ik ben sterk genoeg om me daar overheen te zetten', besluit Courtois, die het Belgische kamp verliet met een hamstringblessure.

België speelt dinsdag zijn enige oefeninterland deze periode. De WK-deelnemer ontvangt Saoedi-Arabië. In Rusland treffen de Belgen Engeland, Panama en Tunesië in de groepsfase van het mondiale eindtoernooi.

Een voorbeeld van een grap die werd gemaakt ten koste van Thibaut Courtois.
Een voorbeeld van een grap die werd gemaakt ten koste van Thibaut Courtois.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.