Courtois: 'Hazard gaat dit seizoen exploderen bij Real Madrid'

Reacties

Thibaut Courtois verwacht grote dingen van ploeggenoot Eden Hazard bij Real Madrid dit seizoen. Net als de doelman kende ook Hazard een moeizaam beginseizoen in de Spaanse hoofdstad.

Courtois: 'Hazard gaat dit seizoen exploderen bij Real Madrid'
© Pro Shots

Hazard kwam in de zomer van 2019 voor een vermogen over van Chelsea, dat honderd miljoen euro ontving voor de Belgische aanvaller. Dat bedrag bleek later overigens nog behoorlijk te zijn opgelopen. Iets meer dan een jaar na zijn aankomst in Madrid heeft Hazard echter nog vrijwel niets laten zien bij Real. Hij staat momenteel op zestien officiële wedstrijden en één doelpunt voor Los Blancos.

Dit seizoen leek er een nieuwe kans te komen voor Hazard, Real haalde immers geen nieuwe aanvallers op de transfermarkt, terwijl er met onder anderen James Rodríguez en Gareth Bale wel concurrenten vertrokken. Opnieuw gooide blessureleed echter roet in het eten voor de 29-jarige dribbelaar. In Spanje vragen ze zich af of het ooit nog wel goedkomt met Hazard in Madrid, maar Courtois maakt zich daar geen enkele zorgen over, zo vertelde hij aan Cadena SER.

'Ik twijfel daar totaal niet aan. Ik denk dat we de allerbeste versie van Eden gaan zien bij Real', zegt de keeper die bij Chelsea eerder ook al lang samenspeelde met Hazard. 'Op de training doet hij het heel goed, ik weet zeker dat hij dit seizoen gaan exploderen en ons heel veel plezier gaat opleveren', zegt de doelman, die zelf ook de nodige aanpassingsproblemen had in Madrid. 'Maar Zidane heeft me veel vertrouwen gegeven, ook toen ik het begin vorig jaar lastig had. Dat is heel belangrijk.'

Bekijk hier al onze video's
Meer België
Meer over België
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.