Courtois blundert: Salah evenaart Afrikaans Champions League-record

Reacties

Liverpool walste dinsdag in de openingsfase over Real Madrid heen. Na de openingstreffer van Darwin Núñez was het Mohamed Salah die de score binnen het kwartier verdubbelde. Dat deed de Egyptische aanvaller na een blunder van Thibaut Courtois. 

Courtois blundert: Salah evenaart Afrikaans Champions League-record
© Screenshot Ziggo Sport
Liverpool
Liverpool
2 - 5
Real Madrid
Real Madrid

Courtois staat te boek als een betrouwbare sluitpost en werd in oktober vorig jaar nog benoemd tot beste in zijn vak, maar had in de achtste finale van de Champions League tegen Liverpool een enorme ketser. De Belg taxeerde een lastige pass van Dani Carvajal verkeerd en schoof de bal in de voeten bij Salah, die met buitenkant links afrondde (2-0).

Voor Salah was dat zijn 44ste doelpunt in de Champions League en daarmee evenaart de aanvaller van Liverpool een record. Tot vandaag was Didier Drogba met 44 doelpunten de Afrikaanse speler met de meeste Champions League-goals achter zijn naam. Dat record moet de voormalig spits van onder meer Chelsea voorlopig delen met Salah.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.