Cornervariant betaalt zich uit voor Ten Hag: Rashford schittert wéér

Marcus Rashford heeft voor de vijfde keer op rij gescoord in een thuiswedstrijd van Manchester United. Uit een corner van Christian Eriksen opende hij al vroeg in het duel met Nottingham Forest de score.

Manchester United
3 - 0
Nottingham Forest

United was vanaf het begin af aan dominant tegen Forest. Tyrell Malacia raakte de paal nadat een schot van Rashford geblokt werd. Nadat de bezoekers goed wegkwamen bij de eerste kansen van de thuisploeg, was het in de negentiende minuut raak. Uit een ingestudeerde cornervariant sloeg Rashford toe. De aanvaller dook op het juiste moment op de juiste plek op om raak te schieten uit de lage corner van Christian Eriksen.

Rashford gaf zo zijn knappe reeks een vervolg. De 25-jarige aanvaller scoorde al in de vier vorige thuiswedstrijden van United. Kort na zijn openingsgoal tegen Forest was hij opnieuw belangrijk voor de ploeg van Erik ten Hag. Rashford legde de bal bij een counter perfect klaar voor Anthony Martial, die voor de 2-0 zorgde. Zo bouwde United binnen drie minuten een mooie voorsprong op.