Conte koestert geen wraakgevoelens voor Chelsea

Reacties

Antonio Conte kijkt uit naar zijn terugkeer op Stamford Bridge. De manager van Tottenham Hotspur koestert geen wraakgevoelens voor Chelsea, waar hij drie jaar geleden met ruzie vertrok.

Conte koestert geen wraakgevoelens voor Chelsea
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Conte keert terug in het stadion waar hij in 2017 een succesformule legde voor de Premier League-titel met The Blues. 'Het wordt de eerste keer sinds ik Chelsea verliet. Ik heb daar twee geweldige seizoenen doorgebracht en veel vriendschappen opgebouwd binnen de club', zei de Italiaan op een persconferentie in aanloop naar het tweeluik in de halve finale van het toernooi om de League Cup.

Conte vindt dat hij 'aan niemand iets te bewijzen' heeft, ondanks zijn vertrek bij Chelsea door conflicten met de clubleiding over transfers. 'Ik moet Chelsea bedanken omdat ze mij de kans gaven in Engeland te werken. Het wordt een mooie en emotionele terugkeer op Stamford Bridge.'

De manager van Spurs wilde niet ingaan op de perikelen rondom Romelu Lukaku, met wie hij vorig jaar kampioen werd in Italië. Met of zonder Lukaku, Conte wijst Chelsea aan als favoriet. 'Ik denk dat Chelsea op dit moment meer kans heeft om te winnen. Vorig jaar hebben ze de Champions League nog gepakt. Volgens mij hebben wij nog veel ruimte voor verbetering om een team te worden dat prijzen kan winnen.'

De ploeg van Steven Bergwijn verloor onder Conte alleen in Europees verband. In eigen land was Liverpool de zwaarste tegenstander, dat niet verder dan 2-2 kwam op bezoek bij Spurs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.