Conte eerlijk: 'United was veel beter dan wij'

Reacties

Manchester United won woensdagavond overtuigend met 2-0 van Tottenham Hotspur. Tottenham-trainer Antonio Conte toonde zich na afloop eerlijk over het krachtsverschil, maar de Italiaan hechtte er ook aan om aan te stippen waar dat vandaan komt.

Conte eerlijk: 'United was veel beter dan wij'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 0
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

'Ik denk dat United verdiend gewonnen heeft. Ze hebben erg goed gespeeld. De eerste goal was een afgeweken bal, maar ik moet eerlijk zijn en vertellen dat United beter speelde dan wij. Ze hebben meer kansen gecreëerd. We waren van goede wil, maar we zullen echt beter moeten zijn. We moeten echt flink verbeteren, want United heeft vandaag aangetoond dat ze veel beter zijn dan wij', tekende Amazon Prime op uit de mond van Conte.

De trainer wilde nog wel uitleggen hoe het kan dat United zoveel sterker was. 'Iedereen weet heel goed wat zij op de transfermarkt hebben gedaan, wat zij kunnen uitgeven. In dit soort wedstrijden kunnen wij het beter doen. Dat gaat alleen lukken als we hard werken. Zeker in dit soort wedstrijden met een hoop kabaal vanaf de tribunes.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.