Concurrent Janssen zorgt voor wrijving bij Antwerp: 'Hij laat de ploeg in de steek'

Reacties

Michael Frey heeft het verbruid bij zijn ploeggenoten. De spits van Antwerp heeft publiekelijk een duidelijke vertrekwens uitgesproken en maakt daarom geen deel uit van de selectie van The Great Old. De Zwitser zet daarmee kwaad bloed bij zijn ploegmaats.

Concurrent Janssen zorgt voor wrijving bij Antwerp: 'Hij laat de ploeg in de steek'
© Pro Shots

Frey wil volgens Het Nieuwsblad graag naar Schalke 04, maar de hekkensluiter van de Bundesliga zou nog geen bod op de aanvaller hebben uitgebracht. Op de burelen van het Bosuilstadion zouden enkel aanbiedingen voor verhuur zijn binnengekomen, en dat is voor de oudste profclub van België onbespreekbaar. De impasse maakt dat Frey niet bij de wedstrijdselectie zit.

Mark van Bommel zag zich genoodzaakt om Frey apart te laten trainen, en in de midweekse wedstrijd tegen KV Oostende komt hij niet in aanmerking voor speeltijd. 'Hij doet vervelend en laat ons in de steek', aldus een bron uit de kleedkamer van Antwerp tegenover de krant. Het lijkt er niet op dat de relatie tussen club en speler, die nog anderhalf jaar onder contract staat, nog te herstellen is.

Antwerp kan Frey overigens goed gebruiken. Zonder hem is er geen volwaardig alternatief voor Vincent Janssen, en zijn statistieken in dienst van de club liegen er ook niet om. In 69 wedstrijden kwam Frey tot 33 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.