Cocu neemt vijf jeugdspelers mee op trainingskamp met PSV

Reacties

PSV reist maandagochtend af naar Zwitserland, waar het een trainingskamp belegt in Verbiers. Trainer Phillip Cocu heeft besloten vijf jeugdspelers mee te nemen.

Cocu neemt vijf jeugdspelers mee op trainingskamp met PSV

Het gaat om middenvelder Kenneth Paal, verdedigers Damian van Bruggen en Bram van Vlerken en de aanvallers Cody Gakpo en Albert Gudmundsson (foto). Verder zijn ook de jonge Yanick van Osch, Sam Lammers, Dante Rigo, Ramon Pascal Lundqvist en Pablo Rosario van de partij, maar zij behoren al tot de eerste selectie. Adam Maher mag vertrekken, maar maakt in tegenstelling tot Marcel Ritzmaier wel deel uit van de groep die maandagochtend in het vliegtuig stapt.

Aankoop Hirving Lozano is er nog niet bij in Zwitserland, hij hoeft zich na interlandverplichtingen pas op 17 juli in Eindhoven te melden. PSV oefent de komende dagen tegen FC Sion (12 juli), AS Monaco (16 juli) en Grasshoppers (18 juli). De verwachting is dat Derrick Luckassen nog ingevlogen wordt zodra zijn komst van AZ helemaal rond is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.