Clubs kloppen aan bij FC Utrecht-spits, deur blijft nog dicht

Reacties

Het was niet het seizoen van Ole Romeny (24), maar de spits van FC Utrecht ligt nog goed in de markt. Volgens meerdere bronnen hebben diverse Eredivisie-clubs geïnformeerd naar de aanvaller.

Clubs kloppen aan bij FC Utrecht-spits, deur blijft nog dicht
© Pro Shots

Vorig jaar nam FC Utrecht de polyvalente spits over van FC Emmen, nadat Romeny bij die club indruk had gemaakt. De elf competitiedoelpunten op het hoogste niveau leverden hem een mooie transfer op. Bij FC Utrecht had Romeny het in zijn debuutseizoen echter lastig.

Aanvankelijk kreeg Romeny nog veel speeltijd, maar twee blessures en de winterse komst van Sam Lammers maakten het voor de spits lastig om nog potten te kunnen breken. Tóch blijkt dat weinig te doen aan de mate waarin hij door diverse clubs nog begeerd wordt. Zeker drie clubs uit de Eredivisie zien wel heil in een samenwerking met de aanvaller.

Volgens meerdere bronnen informeerden PEC Zwolle, Fortuna Sittard en NAC Breda naar Romeny. De clubs zijn echter door FC Utrecht in de wachtkamer gezet. De club ziet nog altijd toekomst in Romeny en wil hem in ieder geval in de voorbereiding aan het werk zien, voordat hij ruimte krijgt een – al dan niet tijdelijke – transfer te maken.

De verbintenis van Romeny loopt in Utrecht nog door tot medio 2026. Eerder speelde hij voor NEC, Willem II en dus FC Emmen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Romeny
Meer over Romeny
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.