Clubloze Velthuizen duikt op bij AZ

Reacties

Piet Velthuizen traint de komende dagen mee bij AZ. De 31-jarige doelman vult op het trainingsveld de positie in van reservedoelman Rody de Boer, die door een schouderblessure lange tijd aan de kant staat.

Clubloze Velthuizen duikt op bij AZ

AZ meldt op de clubwebsite dat het na de trainingsstage bekijkt of Velthuizen mogelijk langer in Alkmaar blijft. De enkelvoudig Oranje-international zit al het hele jaar zonder club sinds hij afgelopen winter zijn contract liet ontbinden bij Omonia Nicosia.

Velthuizen besloot in 2016 de Eredivisie achter zich te laten na een seizoen op de bank bij Vitesse. In Israël blies de geboren Nijmegenaar zijn loopbaan nieuw leven in met een sterk jaar bij Hapoel Haifa, waarna zijn avontuur op Cyprus dus eindigde in een teleurstelling.

Velthuizen liet destijds al weten open te staan voor een terugkeer naar Nederland en dat resulteert nu mogelijk dus in een dienstverband bij AZ. In Alkmaar heeft trainer John van den Brom verder nog de beschikking over eerste keus Marco Bizot en Jasper Schendelaar (17).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.