Clubloze Vejinovic duikt op bij FC Volendam

Reacties

Marko Vejinovic gaat de komende tijd zijn conditie op peil houden bij FC Volendam. De dertigjarige middenvelder zit zonder club, nadat hij zijn contract bij Arka Gdynia afgelopen zomer liet ontbinden.

Clubloze Vejinovic duikt op bij FC Volendam
© Pro Shots

De Keuken Kampioen Divisie-club benadrukt dat Vejinovic zonder wederzijdse verplichtingen naar Volendam is gekomen. De voormalig middenvelder van onder meer Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en AZ gaat in Volendam simpelweg zijn conditie op peil houden de komende weken.

In februari 2019 vertrok Vejinovic van AZ naar Polen en na een succesvolle huurperiode volgde een definitieve transfer naar Arka Gdynia. De club was ambitieus, maar van die ambities is niet veel terechtgekomen. De jonge clubeigenaar Dominik Midak (22) besloot om Arka te verkopen en de ploeg degradeerde onlangs uit de Ekstraklasa.

'Het was te onrustig om een stabiel, rustig, goed draaiend elftal te kunnen krijgen. Persoonlijk heb ik wel een goed seizoen gehad, met acht doelpunten. Daarmee heb ik me in de kijker gespeeld en met mijn transfervrije status ga ik nu op zoek naar een mooie, nieuwe club', reageerde Vejinovic afgelopen zomer tegen VI.

De middenvelder vertelde dat er ook uit Nederland voorzichtige belangstelling was. 'Ik sta open voor alles, het verhaal moet gewoon kloppen. Een terugkeer naar Nederland kan zeker een goede optie zijn, mijn gezin is hier blijven wonen en mijn vrouw heeft een fantastische baan gekregen. Ik ga rustig kijken naar wat het beste is voor mij, voor mijn gezin en voor mijn carrière.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Volendam
Meer over FC Volendam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.