Clubloze Farfán duikt op bij Lokomotiv Moskou

Reacties

Jefferson Farfán vervolgt zijn loopbaan in Rusland. De 32-jarige ex-PSV'er heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij Lokomotiv Moskou na zijn voortijdige vertrek bij Al-Jazira.

Clubloze Farfán duikt op bij Lokomotiv Moskou

Farfán koos anderhalf jaar geleden voor het lucratieve avontuur in het Midden-Oosten, nadat hij zeven jaar lang de clubkleuren van Schalke 04 had verdedigd. Die Königsblauen hadden de Peruviaanse vleugelspits in 2008 voor tien miljoen euro overgenomen van PSV.

Inmiddels is Farfán in de nadagen van zijn carrière beland. Voor Al-Jazira kwam de 69-voudig international van Peru mede door een slepende enkelblessure maar twaalf keer in actie. In oktober werd zijn contract ontbonden. Zaterdag kondigde Farfán zijn nieuwe club al aan op Instagram.

Als de samenwerking tussen Farfán en Lokomotiv bevalt, is er de optie om nog een jaar door te gaan. Dat zou met het oog zijn interlandloopbaan een goede keuze kunnen zijn. Hij speelde al tien maanden niet voor Peru, dat nog in de race is voor het WK 2018 in Rusland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.