Clubloze De Zeeuw duikt op bij NAC: 'Je weet nooit'

Reacties

Demy de Zeeuw (31) traint de komende anderhalve week mee bij NAC Breda. Daarna kijken club en speler of ze eventueel iets voor elkaar kunnen betekenen.

Clubloze De Zeeuw duikt op bij NAC: 'Je weet nooit'

De Bredanaars maken via de officiële kanalen bekend dat De Zeeuw vanaf woensdag tien dagen lang meetraint met de ploeg van Eric Hellemons. 'Mijn zaakwaarnemer en NAC hebben contact gehad over de mogelijkheid om mee te trainen. Dat kan nu tot de winterstop. NAC is natuurlijk een mooie club en je weet nooit wat de toekomst brengt', zo laat de middenvelder zelf weten.

Ook de club zelf lijkt wel oren te hebben naar een vervolg. 'Na die periode evalueren beide partijen of er wellicht meer in het vat zit na de winterstop', zo meldt NAC in het bericht. De Bredase club presteert dit seizoen ronduit slecht, ondanks de overwinning bij SC Cambuur van afgelopen zaterdag (0-1) staat de ploeg nog altijd voorlaatste. Met zijn ervaring zou De Zeeuw een welkome versterking zijn voor Hellemons.

De 27-voudige international begon zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles, waarna hij verhuisde naar AZ. In 2009 verdiende De Zeeuw door zijn goede spel in Alkmaar een transfer naar Ajax. Na twee jaar koos hij voor het Russische Spartak Moskou, maar zijn verblijf daar werd - net als later bij Anderlecht - geen succes. Sinds dit seizoen is hij transfervrij, hoewel hij een tijdje in onderhandeling was met New York Cosmos.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.