Clubicoon Ferguson onder de indruk van werk Ten Hag bij Man Utd

Reacties

Manchester United-manager Erik ten Hag heeft niet van de minste een groot compliment ontvangen. Voorganger Sir Alex Ferguson is onder de indruk.

Clubicoon Ferguson onder de indruk van werk Ten Hag bij Man Utd
© Pro Shots

Dit spreekt de bijzonder succesvolle Schotse manager uit in gesprek met NBC. 'Hij heeft fantastisch werk geleverd', beoordeelt Ferguson het eerste seizoen van Ten Hag. 'Hij heeft het opgepakt, zijn eigen spelers gehaald en als hij de nieuwe spits (Rasmus Højlund, red.) snel klaargestoomd krijgt, hebben ze echt een goed elftal', vindt de manager die dertien keer kampioen werd met Man Utd en tweemaal de Champions League won.

We namen het nieuwe Manchester United van Erik ten Hag al onder de loep.

Ferguson is dus onder de indruk van de huidige selectie van Man Utd. 'De laatste jaren hebben ze geen goede spits gehad, maar de samenstelling van de rest van het team was erg goed. Ten Hag heeft ervaring in de defensie met Raphaël Varane en Lisandro Martínez plus ervaring op het middenveld met Christian Eriksen en Casemiro. De basis ligt er dus al.'

Daarnaast vindt Ferguson het belangrijk dat met André Onana een goede keeper is aangetrokken. 'Je basis wordt gecompleteerd door een goede keeper en een goede spits. De nieuwe keeper is erg atletisch en lijkt goed te passen bij de club.'

Man Utd begon het seizoen met een 1-0 overwinning op Wolverhampton Wanderers en treft in de tweede speelronde van de Premier League Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.