Clubheld Kiprich komt met mooie boodschap na bezoek aan De Kuip

Reacties

József Kiprich heeft de fans van Feyenoord en de club zelf via een persoonlijke boodschap bedankt na zijn bezoek aan Rotterdam. De Hongaarse oud-spits was dit weekend voor even terug bij Feyenoord en meteen werd duidelijk hoe populair de Tovenaar van Tatabánya nog is.

Clubheld Kiprich komt met mooie boodschap na bezoek aan De Kuip
© Pro Shots

Feyenoord kwam vorige week met de aankondiging: de club nodigde Kiprich uit voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De oud-spits, die in 1993 kampioen werd met de Rotterdammers, werd voor de wedstrijd geëerd op het veld en ontmoette enkele voormalig teamgenoten in De Kuip.

Via het X-kanaal van Feyenoord heeft Kiprich nog een persoonlijke boodschap na zijn bezoek aan Nederland. 'Ik heb er geen woorden voor... Hoe emotioneel het was. Ik kan blijven proberen om iedereen te bedanken, maar ik kan jullie gewoon niet genoeg bedanken.'

'De liefde die ik van jullie krijg, geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel. Dit vertel ik altijd aan iedereen die mij vraagt over Rotterdam en Feyenoord. De fans hebben geen idee wat ze voor mij betekenen. Dat spandoek, de muurschildering, alles… Dit is de beste fanschare in de wereld. Ik hoop dat ik snel kan terugkeren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.