Club Brugge ziet in John de Jong nieuwe technisch directeur

Reacties

John de Jong is een belangrijke kandidaat om de nieuwe technisch directeur bij Club Brugge te worden. De voormalig directeur van PSV is deze week op gesprek geweest bij de Belgische topclub.

Club Brugge ziet in John de Jong nieuwe technisch directeur
© Pro Shots

Club Brugge is na het vertrek van Vincent Mannaert op zoek naar een nieuwe beleidsbepaler en is uitgekomen bij De Jong. De 46-jarige oud-speler van PSV heeft de plannen van de huidige nummer vijf van de Jupiler Pro League aangehoord en staat zeker open voor de klus, maar een beslissing over zijn toekomst heeft hij nog niet genomen.

De Jong heeft sinds zijn veelbesproken vertrek van vorig jaar bij PSV aanbiedingen gehad van verschillende clubs om daar technisch directeur te worden. Ook de kans om aan de slag te gaan bij een groot makelaarskantoor, vindt de voormalige middenvelder interessant. De Jong weegt zijn opties nu zorgvuldig af, voor hij de knoop doorhakt.

Na zijn loopbaan als speler was De Jong jarenlang werkzaam in de scouting bij PSV, voordat hij in 2018 werd aangesteld als technisch directeur als opvolger van Marcel Brands. In vier seizoenen realiseerde de Hagenaar diverse toptransfers, voordat hij in 2022 opstapte bij de Eindhovenaren nadat de rvc het vertrouwen in hem had opgezegd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.