Club Brugge toont met pikante transfer aan wie er de baas is in België

Reacties

Club Brugge heeft zondag een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. De Belgische kampioen maakt bekend dat er een akkoord is bereikt met Union Saint-Gillis over de overgang van Casper Nielsen naar Brugge. Volgens Belgische media bedraagt de transfersom vijf miljoen euro.

Club Brugge toont met pikante transfer aan wie er de baas is in België
© Pro Shots

Het transferspel rondom Nielsen (28) speelde al een tijdje. De middenvelder had zijn zinnen gezet op een verhuizing, maar Union weigerde lange tijd om mee te werken. Club Brugge weigerde om de handdoek in de ring te gooien en laat nu toch weer zijn spierballen zijn. Ruud Vormer krijgt er op het middenveld van de kampioen een geduchte concurrent bij.

Nielsen speelde de afgelopen drie jaar voor Union en had een groot aandeel in het sprookjesseizoen dat de promovendus vorig seizoen beleefde. De ploeg van de inmiddels naar Anderlecht vertrokken coach Felice Mazzù stond maandenlang bovenaan in België, maar werd in de play-offs toch nog ingehaald door Club Brugge. Die ploeg wordt nu ook nog eens versterkt met Nielsen.

Bij Club Brugge hoopt Nielsen zich in de Deense WK-selectie te kunnen spelen. De middenvelder werd dit jaar al eens opgeroepen, voor de interlandperiode waarin onder meer werd geoefend tegen het Nederlands elftal, maar tot een debuut in de nationale ploeg kwam het nog niet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.