Club Brugge deelt kleedkamerbeelden van woeste Vormer

Reacties

Club Brugge heeft maandag een inkijkje gegeven in de sfeer rond de kraker tegen Anderlecht. De koploper van België speelde zondag gelijk door goals van Noa Lang en Bas Dost, maar toen het na 45 minuten nog 0-0 stond was de onvrede groot. Aanvoerder Ruud Vormer schoot uit zijn slof.

Club Brugge deelt kleedkamerbeelden van woeste Vormer
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
2 - 2
Anderlecht
Anderlecht

'Wat zijn we aan het doen, hé?', kwam Vormer schreeuwend de kleedkamer binnen. 'Wat zijn we fucking aan het doen? Tegen Anderlecht! Komaan, leg je energy erin', brieste de captain. Vormer benadrukte ook nog dat Club Brugge de betere ploeg was. 'Het staat nog steeds 0-0, niks aan de hand', voegde Dost toe.

De boomlange spits was na afloop was geïrriteerd, want er werd een harde overtreding op hem gemaakt. Dost vond dat een rode kaart waard. 'Waarom hebben we een VAR-sysyteem als er niks mee wordt gedaan?', vroeg hij zich af. Ook baalde hij dat hij geen tweede goal maakte. 'Ik sta zo en ik hoef alleen maar...'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Uiteindelijk kon Club Brugge wel leven met een punt. De voorsprong op RC Genk bedraagt acht punten en is dus comfortabel. Er worden nog vijf wedstrijden gespeeld in de kampioensplay-off. Op 20 mei gaat Brugge op bezoek bij Anderlecht.

Pro League

Stand Ronde 1 Pro League 2020/2021

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Club Brugge
6
1
3
2
8-11
-3
44
2
Genk
6
5
1
0
15-5
+10
44
3
Antwerp
6
1
2
3
6-11
-5
35
4
Anderlecht
6
0
4
2
9-11
-2
33
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.