Clasie spreekt vrijuit: 'Laat duidelijk zijn dat dit Feyenoord onwaardig is'

Reacties

Feyenoord maakte zaterdagavond een slechte beurt in de Eredivisie, uit bij PEC Zwolle (3-1). Jordy Clasie was na de nederlaag van zijn team niet te spreken over het behaalde niveau.

Clasie spreekt vrijuit: 'Laat duidelijk zijn dat dit Feyenoord onwaardig is'

In gesprek met FOX Sports liet de middenvelder er geen misverstand over bestaan. Hoe de nederlaag te verklaren is, kon Clasie niet uitleggen. 'Als je met 3-1 verliest kun je veel verklaren, maar dit is gewoon een schande', mopperde de Feyenoorder.

'We zijn aardig begonnen, hadden over het algemeen de controle, maar in de counter en wanneer wij balverlies leden werden zij gevaarlijk', aldus Clasie. 'Je geeft de goals in principe heel makkelijk weg. Laat duidelijk zijn dat dit Feyenoord onwaardig is.'

Op de vraag wat het verlies in Zwolle zegt over de situatie waarin Feyenoord zich bevindt, antwoordde Clasie: 'Ik hoop dat het niks betekent. Het is altijd lekkerder als je direct na de winterstop wint, dat geeft extra vertrouwen richting een voor ons belangrijke week', aldus de middenvelder.

Echte zorgen maakt de controleur zich niet, ook niet met het oog op de aankomende confrontaties met Fortuna Sittard (KNVB-Beker, woensdag) en Ajax (competitie, zondag). 'Nee, ik maak me geen zorgen, maar dit is wel een probleem van ons. We spelen heel vaak wedstrijden waarin we totaal niet ons niveau halen. Dat was vandaag weer zo.'

'Feyenoord maakt optimisme na trainingskamp geen moment waar'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.