Cillessen moet twee weken wachten op debuut voor Barça

Reacties

Jasper Cillessen zal komende zondag nog niet debuteren voor Barcelona. Trainer Luis Enrique heeft de 27-jarige doelman niet opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor het uitduel met Athletic de Bilbao. De eerstvolgende mogelijkheid is op 10 september tegen Deportivo Alavés.

Cillessen moet twee weken wachten op debuut voor Barça

Barcelona presenteerde Cillessen vrijdag als opvolger van de aan Manchester City verkochte Claudio Bravo. De van Ajax overgekomen sluitpost trainde zaterdag wel weer mee met zijn nieuwe ploeggenoten, maar moet zijn debuut voor Barça uitstellen tot na de interlandperiode. Maandag meldt de Oranje-international zich immers alweer in Noordwijk.

Een dag eerder zal Marc-André ter Stegen waarschijnlijk gewoon het doel verdedigen van Barcelona in Bilbao. De Duitse doelman is hersteld van de knieblessure die hem twee weken aan de kant hield. Jordi Masip zal op de bank plaatsnemen als reserve. Andrés Iniesta en Jérémy Mathieu zijn er door blessures nog niet bij, terwijl Neymar met toestemming van Barcelona nog in Brazilië verblijft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.