Cillessen kampt met nieuwe blessure

Reacties

Jasper Cillessen heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een spierblessure opgelopen. De goalie van Valencia staat naar verwachting een paar weken aan de kant.

Cillessen kampt met nieuwe blessure
© Pro Shots

De 32-jarige doelman stond vorige week vrijdag nog onder de lat bij de eerste oefenwedstrijd van Valencia tegen Villarreal (3-2 zege). Daarna ging het opnieuw mis voor de blessuregevoelige keeper, die woensdag ontbrak bij het vriendschappelijke duel met het Griekse Atromitos (3-0 zege). Cillessen kampt dus met spierklachten en heeft volgens Superdeporte en Marca enkele weken nodig voor zijn herstel.

Het nieuwe La Liga-seizoen begint voor Valencia op 13 augustus met een wedstrijd tegen Getafe, de oude club van trainer Pepe Bordalás. De verwachting is dat laatstgenoemde als coach van Valencia voor Cillessen gaat kiezen als eerste doelman.

Cillessen heeft een ellendige periode achter de rug. Na een seizoen met veel blessureleed wilde hij zijn kwaliteiten tonen op het EK, maar het coronavirus gooide roet in het eten. De beoogde eerste doelman van Oranje verloor tot zijn ongenoegen zijn plek in de EK-selectie na een positieve test. Maarten Stekelenburg greep daarna zijn kans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.