Cillessen dankbaar voor nieuwe kans en samenwerking met Iniesta

Reacties

Jasper Cillessen is zijn trainer Ernesto Valverde dankbaar dat hij in de La Liga-wedstrijd tegen Villarreal (5-1) onder de lat stond. Door de zege jaagt Barcelona nog altijd op een Primera División-seizoen zonder nederlaag.

Cillessen dankbaar voor nieuwe kans en samenwerking met Iniesta

Cillessen speelde dit seizoen de wedstrijden in het toernooi om de Copa del Rey, maar in de competitie kreeg Marc-André ter Stegen de voorkeur. Cillessen startte woensdagavond in de La Liga-wedstrijd tegen Villarreal in de basis bij de kampioen van Spanje. 'Ik ben erg blij met de beloning van de trainer in de vorm van een basisplaats', vertelde de Nijmegenaar in gesprek met het clubkanaal van de Catalanen.

'Het laat zien dat ik hard werk op het trainingsveld en in de wedstrijden om de Copa del Rey', vervolgde de ex-doelman van Ajax en NEC. 'Ik ben blij en dankbaar dat de trainer me deze kans geeft.' Barcelona is nog twee wedstrijden verwijderd van een seizoen zonder ook maar één nederlaag in La Liga.

Cillessen ging ook nog in op het vertrek van Andrés Iniesta. De middenvelder sluit het boek Barcelona om hoogstwaarschijnlijk een contract in Azië te tekenen. 'Hij is een spectaculaire speler en we gaan hem missen. Ik ben dankbaar dat ik met hem heb mogen spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.