China Hebei Fortune verkiest Pellegrini boven Mancini

Reacties

Niet Roberto Mancini maar Manuel Pellegrini is de nieuwe trainer van Hebei China Fortune. De nummer vijf van de Chinese Super League heeft de komst van de Chileense oefenmeester bevestigd. Pellegrini is na Luiz Felipe Scolari, Sven-Göran Eriksson en Felix Magath de volgende coach van naam die in China gaat werken.

China Hebei Fortune verkiest Pellegrini boven Mancini

Eerder deze zomer werd Pellegrini nog in verband gebracht met een terugkeer bij Villarreal na het plotselinge vertrek van Marcelino, maar de bij Manchester City vertrokken trainer gaat buiten Europa aan de slag. In de financieel aantrekkelijke Chinese competitie krijgt de 62-jarige coach de beschikking over spelers als Ezequiel Lavezzi, Gervinho en Gaël Kakuta (ex-Vitesse).

Vrijdag meldden Italiaanse media dat Mancini op pole position lag om in Qinhuangdao het stokje over te nemen van de ontslagen oud-internatonal Li Tie. De Italiaan vertrok onlangs nog bij Internazionale om uiteindelijk plaats te maken voor Frank de Boer. Het is dus Pellegrini die Hebei Fortune in de laatste zeven competitieduels alsnog naar de Aziatische Champions League moet leiden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.