Chelsea zwaait viertal definitief uit; Barcelona lijkt te profiteren

Reacties

Chelsea heeft het vertrek van Andreas Christensen, Danny Drinkwater, Charly Musonda Jr. en Jake Clarke-Salter bekendgemaakt. Christensen lijkt op weg te zijn naar Barcelona.

Chelsea zwaait viertal definitief uit; Barcelona lijkt te profiteren

Begin maart meldden Spaanse media al dat de 26-jarige Christensen zijn jawoord had gegeven aan Barcelona. Chelsea deed verschillende pogingen om het contract van de Deen te verlengen, maar is daar dus niet in geslaagd. Christensen vertrekt transfervrij.

De 55-voudig international kwam in 2012 over van Bröndby IF en werd nadien nog twee jaar verhuurd aan Borussia Mönchengladbach. Christensen speelde 161 wedstrijden voor The Blues en won vier prijzen: de Champions League, de Europa League, de Europese Super Cup en het WK voor clubteams.

De 32-jarige Drinkwater en de 25-jarige Musonda Jr. hadden hun aanstaande vertrek eind mei al aangekondigd via social media. Ook de 24-jarige Clarke-Salter trekt de deur van Stamford Bridge dus achter zich dicht. De verdediger werd liefst zes keer verhuurd, waaronder aan Vitesse. De stopper speelde slechts twee wedstrijden in het eerste.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.