'Barcelona pikt Christensen transfervrij op bij Chelsea'

Reacties

De kans is zeer groot dat Andreas Christensen na dit seizoen transfervrij de overstap van Chelsea naar Barcelona maakt. Volgens Spaanse media heeft de 25-jarige verdediger zijn jawoord gegeven aan de Catalanen.

'Barcelona pikt Christensen transfervrij op bij Chelsea'
© Pro Shots

De Champions League-houder probeert al maanden zonder succes het aflopende contract van Christensen te verlengen. Met name aan het begin van dit seizoen was de Deen een vaste waarde in de hoofdmacht van Chelsea. Door corona en ander fysiek malheur kwam de verdediger de laatste maanden nauwelijks in actie.

Twee seizoenen geleden was er sprake van dat Christensen op huurbasis zou verkassen naar Barcelona, maar Chelsea besloot die transfer toen op het laatste moment te blokkeren. Transfervrije spelers zijn voor de financieel armlastige Catalanen erg interessant en omdat hij verder past in het Barcelona-profiel van een verdediger (Christensen is snel en sterk in de opbouw) is zijn naam nooit verdwenen van de verlanglijst.

Volgens de krant Sport was Christensen ook nadrukkelijk in beeld bij Bayern München, maar is de Duitse topclub inmiddels afgehaakt omdat het niet kan voldoen aan de salariseisen van de 54-voudig Deens international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer A. Christensen
Meer over A. Christensen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.