Chelsea wil Van Aanholt stallen bij kampioen Twente

FC Twente slaagt er in steeds nauwere banden aan te knopen met Chelsea. De kampioen van Engeland vond het eerder niet zinvol talentvolle spelers bij PSV stallen omdat de Eindhovenaren komend seizoen wederom ontbreken in de Champions League.

Chelsea wil Van Aanholt stallen bij kampioen Twente

Na eerdere goede ervaringen met Miroslav Stoch en Slobodan Rajkovic die zich in Enschede hebben doorontwikkeld hoopt FC Twente nu Patrick van Aanholt een jaar te kunnen huren. Net als Jeffrey Bruma viel de negentienjarige Van Aanholt afgelopen seizoen twee keer in in een Premier League-duel. Bruma blijft in ieder geval tot de winterstop van volgend seizoen bij Chelsea.

Volgens berichten in de Engelse media zou Chelsea overwegen Bruma op huurbasis te stallen bij FC Twente, maar die verhalen worden ontkend door Wessel Weezenberg, zaakwaarnemer van de international van Jong Oranje. 'Jeff blijft in Londen, van verhuur is geen sprake', aldus Weezenberg tegen Voetbal International.

Met de rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League denkt de Enschedese club ook Miroslav Stoch te kunnen overhalen tot een langer verblijf in Enschede. De twintigjarige linkerspits werd afgelopen seizoen eveneens gehuurd van Chelsea en maakte voor FC Twente tien goals in de competitie. Chelsea heeft de Slowaak een nieuw meerjarig contract aangeboden maar wil hem volgend seizoen opnieuw elders ervaring op laten doen.

Bekijk hier al onze video's