Chelsea pakt door in jacht op Aké

Reacties

De terugkeer van Nathan Aké bij Chelsea is een stap dichterbij. De onderhandelingen zijn volgens The Times in een vergevorderd stadium beland.

Chelsea pakt door in jacht op Aké
© Pro Shots

Chelsea-manager Thomas Tuchel gebruikt de zomer om zijn ploeg opnieuw op te bouwen. Met het vertrek van Andreas Christensen en Antonio Rüdiger zijn er op Stamford Bridge ook vacatures centraal achterin.

Waar Matthijs de Ligt ogenschijnlijk opteert voor Bayern München, daar staat Aké in de startblokken om terug te keren bij Chelsea. De verdediger kwam in 2011 binnen op Stamford Bridge om zes jaar later naar AFC Bournemouth te vertrekken.

Een comeback lijkt aanstaande gezien de stand van zaken in de onderhandelingen met Aké en diens club Manchester City. De interesse was er al langer. Volgens The Times zijn de gesprekken met speler en club in een stroomversnelling gekomen en lijkt de witte rook aanstaande over de overgang van naar verluidt 45 miljoen euro.

Voor de 27-jarige Aké zou een transfer naar Chelsea meer zicht op speeltijd geven. Bij Man City is de Oranje-international de vierde keuze achter Ruben Dias, John Stones en Aymeric Laporte.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.