Chelsea laat na Kanté ook Koulibaly naar Saoedi-Arabië vertrekken

Reacties

Al-Hilal haalde vrijdag Rúben Neves op bij Wolverhampton Wanderers en staat op het punt om nog een speler uit de Premier League te presenteren. Kalidou Koulibaly is momenteel in Saoedi-Arabië, voor de medische keuring. Beelden daarvan zijn reeds op social media verschenen.

Chelsea laat na Kanté ook Koulibaly naar Saoedi-Arabië vertrekken
© Pro Shots

De 32-jarige Koulibaly stond bij Napoli bekend als een van de beste verdedigers van de wereld en verzilverde die status met een toptransfer naar Chelsea. Het avontuur in Engeland werd echter een teleurstelling voor de beresterke Senegalees, die na 32 wedstrijden voor Chelsea te horen kreeg dat hij weer verder kon kijken. Al-Hilal wordt nu zijn volgende werkgever.

Al-Hilal, de Saoedische kampioen van vorig jaar die in het afgelopen seizoen werd onttroond door Al-Ittihad, betaalt naar verluidt zo'n 24 miljoen euro voor het binnenhalen van Koulibaly. Vorig jaar maakte Chelsea nog 38 miljoen euro over naar Napoli.

Na N'Golo Kanté, die een uiterst lucratief contract bij Al-Ittihad tekende, is Koulibaly de tweede Chelsea-speler die naar Saoedi-Arabië gaat. Edouard Mendy en Hakim Ziyech kunnen volgens de geruchten gaan volgen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.