Chelsea heeft vragen over speciale licentie en wil in gesprek met Britse regering

Reacties

Chelsea heeft in een statement gereageerd op de sancties voor eigenaar Roman Abramovich. De club wil in gesprek met de Britse regering over de reikwijdte van de licentie.

Chelsea heeft vragen over speciale licentie en wil in gesprek met Britse regering
© Pro Shots

Abramovich wordt hard aangepakt voor zijn banden met Vladimir Poetin. Daarvan ondervindt ook Chelsea de gevolgen. Normaal gesproken zou de nummer drie van de Premier League zich moeten schikken in de restricties, maar in Londen heerst hoop op een opening. 'Om de club zo normaal mogelijk te laten opereren, zullen we de Britse regering om toestemming vragen om aanpassingen aan te brengen in de licentie', is te lezen op de officiële kanalen.

'Ook zullen we advies vragen over de impact van deze maatregelen op de Chelsea Foundation en haar belangrijke werk in onze gemeenschap.' Chelsea benadrukt dat het uitduel met Norwich City niet op de tocht staat. De wedstrijd tegen de club van Tim Krul wordt donderdag afgewerkt op Carrow Road.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.